Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sporten na een bevalling

oktober 13 van 09:00 tot 11:00

Op dinsdag 13 oktober 2020 ontvangen we Yousra Jaddour, 38 jaar en moeder van drie zonen.

‘In het dagelijks leven doe ik veel verschillende dingen die ik allemaal even leuk vindt. Ik ben pre- en postnataal fitness expert en heb een opleidingsinstituut Core Academy waarin ik andere trainers leer hoe te trainen met vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Daarnaast ben ik CrossFit coach, geef ik PowerMama training en ook voedingsadvies. Van alles wat, maar de gemene deler is sport en moeders.’

Deze ochtend zal Yousra ingaan op het  herstel na de bevalling (waar moet je op letten), in combinatie met sporten na de bevalling. Het beloofd weer een interessante ochtend te worden!

Zoals jullie van ons gewend zijn kunnen jullie bij Suzanne (mits zij bevallen is) en Maaike terecht voor vragen omtrent het dragen van je kindje in een draagdoek of draagzak.
En ook zal een van onze lactatiekundigen IBCLC aanwezig zijn voor vragen en advies omtrent borstvoeding.

Het Mamacafé vindt plaats in de Zoetelaar, Dorpsstraat 99. Inloop vanaf 9.00 uur. Om 9.30 uur zal Yousra starten. Om 11.00 uur is het MamaCafé afgelopen. Toegang is gratis, wel wordt er van je verwacht dat je een consumptie neemt. Vanwege de maatregelen en looproutes die verplicht zijn willen we iedereen vragen indien mogelijk de kinderwagen thuis te laten.
Aanmelden is noodzakelijk om verzekerd te zijn van een plekje! Dit kan via mamacafezoetermeer@outlook.com onder vermelding van je naam en het aantal volwassenen.
We volgen de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat volwassenen volledig klachtenvrij moeten zijn. Voor kinderen tot en met 6 jaar geldt dat zij met benauwdheid, koorts of hoesten thuis moeten blijven, neusverkoudheid is toegestaan.

Hopelijk zien we je dan!

Gegevens

Datum:
oktober 13
Tijd:
09:00 tot 11:00

Locatie

De Zoetelaar
Dorpsstraat 99
Zoetermeer, 2712AM Nederland
+ Google Maps

Organisator

MamaCafe Zoetermeer