Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De VoorleesExpress

augustus 3 van 09:30 tot 11:30

Op dinsdag 3 augustus vindt na lange tijd eíndelijk weer een editie plaats van het MamaCafé mét gastspreker! We kijken er enorm naar uit!

Omdat het vakantie is wilden we graag iets organiseren voor de kinderen, aangezien er ook kindjes in de basisschoolleeftijd zullen zijn.

Daarom verwelkomen we deze ochtend graag de Voorleesexpress die geleid wordt vanuit Stichting Piëzo, met wie we al vaker hebben samengewerkt.

De VoorleesExpress zorgt ervoor dat kinderen van 2 tot 8 jaar met een taalachterstand extra aandacht krijgen. Vrijwilligers komen bij het gezin thuis of door middel van digitale contactmomenten. Ze lezen voor, doen taalspelletjes en gaan samen met de ouders aan de slag met taal en leesplezier.

Deze ochtend zullen zij wat vertellen over hun werk en uiteraard wordt er ook voorgelezen!

Suzanne is deze editie met vakantie. Maaike zal aanwezig zijn en uiteraard zoals jullie gewend zijn beschikbaar zijn voor vragen over ergonomisch dragen.

Het MamaCafé zal weer zoals vanouds op de eerste dinsdag van de maand plaats vinden van 9.30 – 11.30 uur in De Zoetelaar, Dorpsstraat 99, Zoetermeer.
Vanwege de nog geldende maatregelen zijn we genoodzaakt om te werken met aanmeldingen. Wil je dus graag naar het MamaCafe komen? Mail dan naar mamacafezoetermeer@outlook.com of sms/ app naar 0646250846 (last minute).
Toegang is gratis, wel wordt verwacht dat je een consumptie neemt.
We hopen velen van jullie dan weer live te mogen ontmoeten!

Gegevens

Datum:
augustus 3
Tijd:
09:30 tot 11:30

Organisator

MamaCafe Zoetermeer